CADblanche Webinar Dagen 2023

Dinsdag 3 & Woensdag 4 oktober 2023  |  Innovatieve automation in de bouw | Ontwerp slimmer

Engineeren is leuk. Maar het kan anders! Wil je weten hoe? Volg dan de CADblanche Webinar Dagen 2023! Krijg inzicht in CADblanche Tools en Developments die voor jou interessant zijn. Jij ontdekt de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van autonome engineering op basis van jouw eigen voorkeur. Dat beloven we!

Tijdens het Webinar leer je alle ins en outs over diverse CADblanche Tools. Onze visie helpt jou om je bouwproces te optimaliseren of zelfs helemaal om te gooien. CADblanche Tools genereren (waar mogelijk CAD onafhankelijk) een 3D productiemodel met een eenduidige en gevalideerde datastructuur. Foutloos, uniek, overal en altijd. Hiermee ga jij binnen jouw organisatie direct aan de slag. En dat brengt geweldige mogelijkheden voor de bouw!

We hebben het makkelijk voor je gemaakt. De CADblanche Webinar Dagen 2023 zijn opgedeeld in meerdere online sessies van maximaal een uur. Je volgt alleen wat voor jou relevant is. Het kost je geen reistijd en je hebt direct contact met onze sprekers. De spreektaal is Nederlands.

SessieWanneerThemaOnderwerpSpreker
01Dinsdag 3 oktober 2023

09:00-10:00

De kracht van eenduidige data!Waarom willen we eigenlijk de bouw digitaliseren? Wat hebben jij en ik aan productdata? Welk inzicht geeft eenduidige data ons en hoe werkt dat dan in de praktijk? Een uniek inzicht in onze bewezen strategie, denkwijze en technologische innovaties. 

Johan de Groot

02Dinsdag 3 oktober 2023

12:00-13:00

Autonome engineering in prefab. YES!In de steeds verder digitaliserende bouwwereld veroveren de CADblanche Tools snel terrein. Een demonstratie van enkele van deze geavanceerde tools zullen u versteld doen staan. Met het juiste gebruik van moderne technologie is er een wereld aan mogelijkheden binnen handbereik. Dat is precies wat wij bewijzen! Onze vooruitstrevende aanpak op het gebied van autonome engineering in prefab biedt ongekende mogelijkheden voor de bouwsector. 

Tim Wolters

03Woensdag 4 oktober 2023

09:00-10:00

Wie is uniek, de vakman of het algoritme?De metselaar, de dakdekker, de timmerman… vakmensen zijn steeds moeilijker te vinden. Veel repetitief handelen kan met de nieuwste technologie verwerkt worden in algoritmes. Robotarmen metselen op basis van onze modeldata. Isolatie wordt optimaal verdeeld en geproduceerd door ons algoritme. AI speelt inmiddels een grotere rol en resulteert in “shit in – prima out”. Maar hoe werkt dat dan in de praktijk? Wij hebben de voorbeelden en deze laten we zien! 

Wouter van Adrichem

04Woensdag 4 oktober 2023

12:00-13:00

Configure, Price, Quote… en Engineer!We configureren online van alles en betalen met een muisklik. Een dag later heb je het op je deurmat liggen. Nu de bouwwereld nog. Wij bewijzen dat jij als toeleverancier in de bouw prima naar “Configure to Order” kunt transformeren. Zelfs, of nee, juist als je maatwerk levert! 

Calle de Blok

Wil jij gratis één of meerdere webinars bijwonen? Schrijf je dan nu in. Reserveer alvast de tijdstippen in jouw agenda, dan regelen wij de rest. Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.

We zien je graag online op 3 en/of 4 oktober 2023 op de CADblanche Webinar Dagen 2023. #TeamCADblanche heeft er zin in!

Deelnameformulier CADblanche Webinar Dagen 2023

Via dit e-mailadres ontvang je een Teams uitnodiging per sessie.
Inschrijven voor:(Vereist)
Kies hier welke sessie(s) je wilt bijwonen.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.