Consultancy

 

Efficientie verhogen in de industriele bouw vergt hoogwaardige automatisering van (ontwerp)processen. Gevalideerde en eenduidige brondata uit het ontwerp versoepeld jouw veranderingstraject enorm. CADblanche helpt jou met gespecialiseerde CAD-deskundigheid van advies tot productie om beter controle te krijgen op die ontwerpdata. Onze specialisten begeleiden jouw digitale transformatie met als doel een procesverandering met passende impact. Lees hier waarom onze visie jouw beste manier tot een 2.0 versie brengt.

 • Voorspelbare productie

  Voorspelbare productie

  Traditionele werkmethodieken in de bouw leunen nog altijd veel op persoonlijk vakmanschap. Dit resulteert in onbeheersbare risico's in de werkvoorbereiding. En als er iets niet klopt? Terug naar de tekentafel. Aanpassen, controleren, documenten maken, overdragen... Wat nu als jij flexibel en vliegensvlug productiemodellen kunt genereren die per definitie valide zijn? Die impact wordt nog vaak onderschat. CADblanche helpt jou om dat te realiseren. Jouw beste manier 2.0.

 • Digitale ambities waarmaken

  Digitale ambities waarmaken

  Vroeg of laat zal elk bestaand bedrijf in de bouwwereld een digitale transformatie doormaken. Een startend bedrijf gaat bij voorkeur direct aan de slag met de juiste visie op eenduidige én valide data. CADblanche adviseert en realiseert in beide gevallen op het gebied van automatiseren van engineering. Grip op data is controle op het proces én de samenwerking met co-makers. De digitale stekker die past bij jouw beste manier 2.0, die maken wij waar.

 • Aantoonbare duurzaamheid

  Aantoonbare duurzaamheid

  Met vernieuwende materialen en processen bouwen we meer duurzaam. CADblanche helpt jou met het genereren van betrouwbare data rondom jouw beste én duurzame manier. Dit betekent dat jij jouw duurzaamheid cijfermatig kunt aantonen. Geen inschattingen en tijdrovende manuele rekenmethoden meer, maar direct gevalideerde data en inzicht waarmee jij duurzaam kunt excelleren op jouw beste manier 2.0!

 • Gegarandeerd winstgevend

  Gegarandeerd winstgevend

  Digitaliseren moet aantoonbaar voordelen opleveren. Voordat we aan de slag gaan met jouw digitalisering willen we dan ook samen een sommetje maken die we naderhand valideren. 50% van de orders volledig autonoom engineeren en tot wel 80% reductie in doorlooptijd zijn typische resultaten die ons niet vreemd zijn. Met ons portfolio aan digitaliseringstrajecten kunnen wij prima inschatten of een (deel)optimalisatie voor jouw beste manier 2.0 goed gaat uitpakken.

 • Voorkom ontwerpgedoe

  Voorkom ontwerpgedoe

  CADblanche maakt het manueel ontwerpen van productiemodellen overbodig. Directe beschikbaarheid van modelgegevens waarmee jij kunt calculeren én produceren, dat is het nieuwe ontwerpen! Wij leveren configuratietools en ontdekken samen met jou de kracht van autonome engineering op basis van algoritmes en AI. Soms in kleine vorm, soms volledig autonoom. Zo loop jij veel minder risico als het op jouw beste manier 2.0 gebeurt.

 • Capaciteit en flexibiliteit

  Capaciteit en flexibiliteit

  Vakmanschap, flexibele beschikbaarheid en vakkennis is een schaars goed aan het worden. Het vastleggen van bedrijfskennis en algoritmes, jouw beste manier, is dan ook een zeer belangrijk onderdeel van ons werk geworden. Hiermee leg je continuiteit van jouw beste manier vast. CADblanche analyseert en achterhaalt product- en businessrules en kan deze verwerken tot (semi-)autonome engineeringtools. Hierdoor ontstaat altijd een unieke oplossing op basis van jouw beste manier 2.0, welke wél schaalbaar is.

 • Onafhankelijk ontwikkelpartner

  Onafhankelijk ontwikkelpartner

  CADblanche is officieel ontwikkelpartner van o.a. Tekla en Allplan. Wij maken kwalitatief hoogwaardige plugins en tools die zonder enig probleem koppelen met deze (en andere) CAD applicaties. Wij assisteren diverse klanten in het optimaal gebruik van CAD software voor hun beste manier. Alle logische uitwerkingen op basis van ontwerpbeslissingen kunnen wij slim automatiseren. Jouw beste manier 2.0, direct beschikbaar en correct.

 • Veranderen is begeleiden

  Veranderen is begeleiden

  De innovaties van CADblanche raken regelmatig kernprocessen binnen het bedrijf. Jouw beste manier 2.0 moet vooral jouw beste manier blijven. Een stabiel proces is wenselijk, maar veranderen is ook een bewezen noodzaak in een continu veranderende wereld. Verandering van werkwijze en cultuur is daarom ook een essentieel onderdeel van digitale transitie. CADblanche levert tools, maar ook de begeleiding, opleiding en support om te zorgen dat een digitale optimalisatie zacht landt.

 • Beyond engineering

  Beyond engineering

  Wereldwijd wordt een onvoorstelbare hoeveelheid kostbare ontwerptijd gespendeerd aan het uitwerken van logische stappen die het gevolg zijn van ontwerpbeslissingen. En die beslissingen, juist die zijn belangrijk! Wat wil jij namelijk produceren? Als wij samen jouw beste manier 2.0 kunnen achterhalen, dan kunnen wij jouw engineering automatiseren op basis van onze krachtige algoritmes. Ontwerpen hoort dan letterlijk tot het verleden. Wij gaan letterlijk "beyond engineering". En die uitdagende specials? Daar is nu wél tijd voor!

Is CADblanche wat voor mij?

De mogelijkheden van digitale ontwikkelingen zoals autonomous design en Artificial Intelligence in ontwerpvraagstukken groeien met de dag en de voordelen worden gezien door de maakindustrie en aannemers in de bouw. CADblanche gebruikt zijn parametrische technologie voor het direct creëren van hoogwaardige maatwerk productiemodellen. Deze productiemodellen zijn parametrisch verrijkt met informatie en daarom direct beschikbaar voor slimme export modules. Jouw beste manier 2.0.

Zij innoveren al met CADblanche

Wij komen graag bij u langs om een persoonlijke demonstratie te geven van onze oplossingen.