CADblanche Tools

Bent u voornemens te investeren in de efficientie van engineering, het overbodig maken van traditionele processtappen of het genereren van een gegarandeerd compleet en gestructureerd BIM? Dan is er maar één goede weg. CADblanche levert u enorme meerwaarde met CADblanche Tools. Ons team knappe koppen creeërt pro-actief gebruiksvriendelijke oplossingen met ongekende impact! CADblanche gelooft dat mensen met slechts geringe inhoudelijke kennis in staat moeten zijn om configuraties te maken van bouwconcepten. De gegenereerde output is altijd kant en klare productiedata. Handig als u innovatiegericht wilt produceren.

Wij máken knoppen

In tegenstelling tot menig ingenieursbureau gaat CADblanche niet knoppen voor u drukken. Wij maken ze! Onze consultants denken graag met u mee over geautomatiseerde tools die écht impact hebben. Op basis van een gedegen inventarisatie slaan wij samen met u het liefst hele (deel)processen over. Wij laten u zien dat disruptie u kansen biedt!

FloorDivider

De CADblanche FloorDivider is een enorm krachtige CAD-onafhankelijke applicatie voor het indelen van vloervelden met verschillende bouwconcepten zoals ribvloeren en kanaalplaten. De FloorDivider is geheel in-house door CADblanche ontwikkeld en werkt op basis van een speciaal algoritme dat matched met de bouwmethode. De Floordivider verzorgt voor u de basis van Industry 4.0. Een productiemodel met gestructureerde en juiste data, telkens weer. Deze data is generiek uitwisselbaar in BIM, maar ook zo gedetailleerd dat u zelfs de productie direct kunt aansturen. De FloorDivider is een tool die u simpelweg moet ervaren om te beseffen wat de impact is. Vraagt u vrijblijvend een demo aan, dan zal een consultant spoedig contact met u opnemen.

BrickDesigner

De CADblanche BrickDesigner rekent af met complexe baksteenconfiguraties en tijdrovende manuele modelleer- en productietechnieken. Op basis van een gebruiksvriendelijke invoer voor het in te delen vlak, het type metselwerksteen en het metselwerkverband, zal de BrickDesigner de mogelijke baksteenverdeling passend plaatsen in het productiemodel. Op basis van alle gegevens tot op het kleinste elementniveau kan uw productie verder geautomatiseerd én gerobotiseerd worden. De BrickDesigner is een tool die u simpelweg moet ervaren om te beseffen wat de impact is. Vraagt u vrijblijvend een demo aan, dan zal een consultant spoedig contact met u opnemen.

Nieuwsgierig geworden?

Wij komen graag bij u langs om een persoonlijke demonstratie te geven van onze CADblanche oplossing en wat het voor u kan betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.