Met kennis en innovatie maken wij het verschil

CADblanche is jong van geest en bestaat uit een team van talentvolle collega’s die van nature een hekel hebben aan repetitief werk. Een prima drive om te veranderen! Voor de geboorte van CADblanche zijn er al stukjes software geschreven die “herhaalwerk” automatiseerden. Dit werd een succes en nu wil het toeval dat er nogal wat bedrijven op de wereld -net als wij- een afkeer hebben van dergelijk “herhaalwerk”. Al snel kwam de vraag om dit probleem ook voor hen op te lossen. Inmiddels heeft CADblanche een rijk portfolio aan tevreden klanten die de noodzaak van digitale innovatie inzien! De basis voor een geweldig inspirerende toekomst. De “Dutch Design Automation Engineers” zijn hier, kom maar op met die complexe klus!

Wat is CADblanche

In de naam CADblanche zitten al vele antwoorden op deze vraag verstopt. Te beginnen met het CAD deel. CAD staat voor Computer Aided Design. Blanche staat voor wit oftewel blanco. Dit is wat wij als CADblanche doen. We gaan blanco, zonder voorkennis maar mét vakkennis, naar uw ontwerpfase kijken. Wij gaan de ontwerpfase slimmer maken, efficiënter, herbruikbaar, standaardiseren, automatisering proof & niet te vergeten “kosten effectief”.

De kracht van CADblanche

CADblanche is ontstaan vanuit gepassioneerde technici die software ontwikkelden om repeterend en tijdrovend werk te automatiseren. Vanuit deze gedachte is CADblanche ontstaan en dit is ook de grote kracht van CADblanche. Onze software wordt in-house ontwikkeld door engineers die denken vanuit vakkennis uit de bouwindustrie. Bij CADblanche werken dus mensen met een gezonde combinatie van specialistische kennis. Al onze collega's hebben kennis van productietechnieken in fabrieken en op de bouwplaats, gecombineerd met kennis van ontwerpsoftware en specialistische BIM mogelijkheden. Het grote verschil met andere partijen? Bij CADblanche zit het allemaal onder één dak. Daarnaast heeft CADblanche binnen z’n organisatie een sterke ingang tot constructieve civiele of bouwtechnische ontwerpkennis om eventueel het volledig ontwerppakket Turn-Key te kunnen aanbieden.

Ons Team

Erik Wagemaker

Wieger Faber

Johan de Groot

Calle de Blok

Mark Wullink

Sander Poelen

Tim Wolters

Robbert Sterk

Joop van den Tillaart

Karen van der Merwe

Wouter van Adrichem

Tom van Corven

Nina Kapinga

Raphaël Kilsdonk

Daniel Heurlin

Harm Tacoma

Rik Dortmans

Joris Broekman

Maarten van der Linden