CADblanche Platform

De mogelijkheden van het revolutionaire CADblanche Platform worden opgemerkt door de maakindustrie en bouwgerelateerde bedrijven. Door gebruik te maken van onze gespecialiseerde software en expertise in engineering, worden hoogwaardige ontwerpen gemaakt. Keer op keer efficiƫnt en foutloos, klaar voor industrie 4.0 toepassingen. We onderscheiden drie elementen in het CADblanche Platform. De configurator, de auto-generator en de output modules. Hiermee creƫert CADblanche voor alle mogelijke situaties een BIMfP model, klaar voor productie.

Configurator

De configurator is de online informatieverzamelaar van het systeem en dient als hulpmiddel voor het gestructureerd invoeren van ontwerpkeuzes. Het configuratiesysteem van CADblanche zorgt ervoor dat u zelfs op locatie bij uw klant razendsnel bouwconcepten kunt configureren. Door een specifiek ingericht klantportaal, ontwikkeld in samenwerking met Elfsquad, kan de klant in veel gevallen zelf de configuraties maken, waarna een offerte automatisch volgt. Verder is het systeem te koppelen aan ERP systemen en kunnen er analyses en prognoses worden gegenereerd.

AutoGenerator

De AutoGenerator mogen we het slimme hart van het CADblanche Platform noemen. Hier worden alle gegevens uit de configurator verzameld in een centrale database, waarna er BIM for Production modellen gegenereerd kunnen worden. Een digitaal model van het ontwerp, dat de basis vormt voor verdere productie, fabricatie of het verdere ontwerp van uw project of product. Door het eenduidig opbouwen van modellen en het matchen van de daarbij behorende metadata is er een BIMfP gegenereerd waarin alle informatie op de juiste plaats is weergegeven. Hoeveel configuraties u omzet in een BIMfP is niet van belang, altijd zal het model van dezelfde kwaliteit zijn. Dit is een noodzakelijke solide basis voor de CADblanche output modules.

OutputModules

Vanuit de automatisch gegenereerde BIMfP bestaat de mogelijkheid output modules te koppelen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld lijsten voor hoeveelheden, een CO2 calculatie tool, bestanden voor machine aansturing maar ook toepassingen op het gebied van Virtual- en Augmented Reality. Deze output modules zijn los verkrijgbaar en eventueel aan te passen naar uw specifieke wensen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden van specifieke CADblanche OutputModules.

Nieuwsgierig geworden?

Wij komen graag bij u langs om een persoonlijke demonstratie te geven van onze CADblanche oplossing en wat het voor u kan betekenen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.