Mombarg Beton

CADblanche en Mombarg Beton zijn op het gebied van development een goede match. Stapsgewijs brengen we de geautomatiseerde engineering op een hoger niveau. CADblanche helpt Mombarg Beton met slimme tools op Tekla en leveren consultancy die aansluit bij de wensen. Hierbij ontdekken we gaandeweg nieuwe mogelijkheden en realiseert CADblanche tools die het proces efficienter maken. Elk project opnieuw plukt Mombarg Beton daar de vruchten van. Nieuwe mogelijkheden dienen zich door de ontwikkelde technologie aan. Doordat Mombarg Beton stappen zet om de engineering procesmatig uit te voeren, is de doorlooptijd van engineering van dagen naar seconden gegaan. Daarmee zorgt Mombarg Beton dat zij klaar zijn voor een meer digitale toekomst! CADblanche blijft betrokken en we zijn benieuwd naar wat de toekomst kan brengen.

De engineering van betontrappen is bij PrefabBetonOnline gratis! De CADblanche StairDesigner maakt dit mogelijk.

Prijs

verlagend

Korte

doorlooptijd

Volledig

parametrisch

Altijd

inzicht

Als we vijf keer manueel hetzelfde proces doorlopen, dan moeten we eens met CADblanche in gesprek. Grote kans dat het prima autonoom kan.

In 2023 heeft Mombarg Beton het platform PrefabBetonOnline gelanceerd. Een online platform waar zakelijke en particuliere klanten gestandaardiseerde complexe prefab betonelementen zoals trappen, kolommen, balkons en galerijen kunnen configureren én bestellen. De doorlooptijd kan zo extreem verkort worden dat Mombarg Beton zowel qua kwaliteit, doorlooptijd én prijs hevig kan concureren op het gebied van het leveren van betonelementen. Een mooi voorbeeld zijn de betonnen trappen. Deze kunnen met behulp van de CADblanche StairDesigner vrijwel direct de productie in. De vraag is dus eigenlijk: waarom koop jij jouw betonnen trappen niet in via PrefabBetonOnline? Wij kunnen hier geen zinnig antwoord op geven. De weg naar een nieuwe marktbenadering lijkt hiermee beschikbaar.

CADblanche steunt met passie de digitale gedurfde ambities van Mombarg Beton. Dit innovatieve karakter maakt Mombarg Beton een unieke speler in de betonbranche.

Ontdek meer over deze referentie via onderstaande links:

Mombarg Beton

PrefabBetonOnline