BrickDesigner

De CADblanche BrickDesigner rekent af met complexe baksteenconfiguraties en tijdrovende manuele modelleer- en productietechnieken. Op basis van een gebruiksvriendelijke invoer voor het in te delen vlak, het type metselwerksteen en het metselwerkverband, zal de BrickDesigner de mogelijke baksteenverdeling passend plaatsen in het productiemodel. Dit is inclusief lijmrillen en elk type ondergrond. Denk hierbij aan betonnen wanden of houtskelet panelen.

"Jemig, elk digitaal steentje bevat precies de juiste productiedata!"

Dé bron

voor machineaansturing

100%

inzicht

Direct

risicoloos resultaat

BIMfP

Industry 4.0 ready

"Dit scheelt ons ontzettend veel engineering tijd, zonder foutkans"

Op basis van alle gegevens tot op het kleinste elementniveau kan uw productie verder geautomatiseerd én gerobotiseerd worden. Elk steenelement bevat de informatie die u nodig hebt voor (machinale) productie en bijvoorbeeld voorraadbeheer. Uiteraard zijn er nauwe banden met een stenenleverancier die de correcte steen met exact de juiste toleraties en kenmerken kan leveren. Hiermee levert CADblanche de eenduidige bron aan gestructureerde informatie voor het aansturen van een kwalitatief hoogwaardige productielijn. Klaar voor de toekomst.

De BrickDesigner is een tool die u simpelweg moet ervaren om te beseffen wat de impact is. Vraagt u vrijblijvend een demo aan, dan zal een consultant spoedig contact met u opnemen.