ExportAll

CADblanche heeft onderzocht hoeveel tijd en foutkans bespaart kan worden bij prefab productiebedrijven door eenduidig, chronologisch  en traceerbaar de benodigde exports vanuit het productiemodel (BIMfP) te automatiseren. U raad het al, de impact van automation is werkelijk enorm! Menselijke routines voegen niet altijd waarde toe aan het digitaal omschreven product. Bovendien resulteert menselijk handelen tot onbedoelde fouten in de brondata. Veel vertalingen naar de werkvloer worden nog verwezenlijkt door het genereren van statische informatiedragers (papier, PDF etc.). Deze dooddoeners voor Industry 4.0 toepassingen willen wij graag vermijden!

De ExportAll van CADblanche lost dit voor u op, uiteraard met het behoud van flexibiliteit. Eén tool die de chronologie, eenduidigheid en traceerbaarheid van gemaakte exports garandeert voor uw bedrijf!

"Met een beetje handig filteren zie ik in mijn productiemodel letterlijk mijn export status!"

Dé bron

voor machineaansturing

100%

foutloze data

Tot 5x

sneller exporteren

Direct

uit het BIMfP

"Jullie hebben een continu tijdrovend complex proces supersimpel gemaakt!"

De CADblanche ExportAll kan bedrijfsspecifiek voor u ingericht worden. De exportmodules werken separaat van elkaar maar worden uniform aangestuurd en geconfigureerd door de ExportAll. De bedrijfsinstellingen kunt u eenvoudig vastleggen én beheersen. De gebruikers kunnen op één vaste wijze exporteren. Dat gaat snel, eenduidig en gecontroleerd. Alle elementen die geëxporteerd worden, zijn na de export voorzien van log-informatie. Hiermee kunt u in uw BIMfP altijd terugzien welke exportbestanden richting productie zijn gestuurd. Handig!

Door middel van een onderhoudslicentie op de ExportAll zijn wij altijd direct bereikbaar voor vragen en profiteert u mee van toekomstige ontwikkelingen. Wilt u vrijblijvend ervaren wat een tool als de ExportAll voor u kan betekenen? Neemt u dan gerust eens contact op. Wij praten u graag bij.