FloorDesigner

De CADblanche FloorDesigner is een CAD-onafhankelijke applicatie voor het automatisch indelen van vloervelden met verschillende bouwconcepten zoals ribvloeren en kanaalplaten.

De CADblanche FloorDesigner werkt op basis van een ongekend krachtig algoritme dat overeenkomt met uw bouwmethode. De FloorDesigner verzorgt op basis van uw input in enkele seconden de gestructureerde data voor al uw Industry 4.0 toepassingen.

"Dit is prachtig, ik zie met behulp van dit vernieuwde proces alleen maar mogelijkheden! Alles wordt sneller, beter en leuker."

BIMfP

Industry 4.0 ready

8 keer

sneller dan traditioneel

Direct

koppelen met logistiek

Altijd

passend voor u

"Jullie zijn het eerste development team dat echt met iets goeds komt, en dat pro-actief!"

Een productiemodel met gestructureerde en juiste data, telkens weer. Deze data is generiek uitwisselbaar in BIM, maar ook zo gedetailleerd dat u zelfs de productie direct kunt aansturen. Het algoritme voor de vloerelementen indeling hebben we los gehaald van het CAD platform. Of u dus importeert of exporteert van en naar bijvoorbeeld Revit, Tekla of Allplan of zelfs enkel het uitwisselformaat IFC gebruikt. Dat maakt niet uit! De FloorDesigner is een tool die u simpelweg moet ervaren om te beseffen wat de impact is.

 

Vraagt u vrijblijvend een demo aan, dan zal een consultant spoedig contact met u opnemen.