PIM2DOC

Als leverancier wilt u bruikbare en eenduidige content genereren vanuit uw bestaande of nieuwe Product Informatie Management database. Het genereren van foutloze content kost traditioneel tijd en is foutgevoelig, om over de eenduidigheid nog maar te zwijgen. Het genereren van fraaie, consistente en correcte content voor op websites, webshops en assortimentfolders is een niet te onderschatten, serieuze opgave. Op basis van een vastgesteld database-format kunt u nu middels de CADblanche PIM2DOC geheel autonoom én vliegensvlug eenduidige content genereren! Denkt u hierbij aan oogstrelende weergaves, 3D modellen, tekeningen en een projectspecifieke JSON. En die JSON is mogelijk een bruikbare digitale bouwsteen voor uw toekomstige algoritmes.

"De PIM2DOC werkt op basis van eenduidige data en dat verhoogt de kwaliteit."

Klaar

in 5 seconden

Direct

visuele content

3D

ready

JSON

uw digitale bouwsteen

"Niet alleen eenduidige content, maar ook een digitale bouwsteen voor de toekomst!"

Het mes snijdt in het geval van de PIM2DOC tool voor u als klant aan maarlieft drie kanten. De PIM2DOC tool verzorgt namelijk razendsnel uw content conform een eenduidig proces. De PIM2DOC tool dwingt u tevens om eenduidige data vast te leggen in uw product-database. De PIM2DOC kunt u zelfs gebruiken om deze informatie te valideren. Ook geeft de PIM2DOC tool u de mogelijkheid om het specifiek geconfigureerde product te exporteren als digitale bouwsteen voor toekomstig aansluitende autonome ontwerpprocessen.

Bent u benieuwd wat de PIM2DOC voor u als bedrijf kan betekenen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact op met CADblanche. Wij vertellen u er graag meer over en laten u graag de innovatieve kracht van onze software zien!