RoofDesigner

De CADblanche RoofDesigner is dé meest innovatieve autonome engineeringstool ter wereld als het gaat over HSB (Hout Skelet Bouw) dakconstructies. Een veelvuldigheid aan dakconstructies kunnen in slechts enkele seconden gegenereerd worden op basis van uw prefab standaardisatie.

Het gebruik en de inrichting van de RoofDesigner voor uw productiebedrijf is mogelijk door een specifiek ontwikkeltraject te doorlopen met CADblanche. Uw standaard bouwconcept wordt gedefinieerd en de RoofDesigner wordt op uw specifieke productiemethode aangepast waar nodig. Daarna is het vooral genieten van minder fouten, een snellere uitwerking en betrouwbare modeldata. Deze eenduidige data geeft u in de toekomst de mogelijkheid om uw productieproces verder te automatiseren.

"Alle gewenste daktypes, gootdetails, sparingen en constructieve oplossingen zijn binnen enkele seconden gegenereerd!"

CADblanche RoofDesigner

Tijd

is geen issue meer

BIMfP

ready

100%

gevalideerde data

Volledig

parametrisch

"Door de punctualiteit van CADblanche kan men vertrouwen op gevalideerde data"

De RoofDesigner werkt met een intuitieve User Interface. De constructieve oplossing beweegt letterlijk met uw wensen mee. U kunt uw klanten ook digitaal laten aanhaken door hun brondata te koppelen middels een duidelijk uitwisselingsprotocol, bijvoorbeeld in JSON- of XML-formaat. Deze importmogelijkheid vergt enige afstemming vooraf, waarbij CADblanche uiteraard assisteert. Dit neemt enorm veel ruis in uw dagelijkse projecten weg qua communicatie en afstemming. Uw digitale stekker kan op deze manier vormgegeven worden, zonder dat u daarbij uw verantwoordelijkheid voor uw levering vermengt met andere partijen. Deze extra voordelen zijn niet te onderschatten. Met de CADblanche RoofDesigner heeft u digitale controle over uw constructieve dakontwerpen.

CADblanche heeft door een intensieve constructieve samenwerking met De Groot Vroomshoop de RoofDesigner ontwikkeld. Daarmee is het een tool geworden waar alle betrokken partijen trots op kunnen zijn!

CADblanche RoofDesigner