StairDesigner

Trappen, een vrij complex parametrisch bouwconcept als we het hebben over prefab elementen. De productiemethode van betonnen trappen is namelijk bewerkelijk en kostbaar. Het aandeel werkvoorbereiding en engineering is ten opzichte van de hoeveelheid materiaal dan ook fors. We hebben het bij CADblanche voor elkaar gekregen om de engineering van de betonnen prefab trap tot een eenvoudige autonome tool te vormen. Daarmee maken we het pad van bestelling tot productie verwaarloosbaar klein en kwalitatief hoogwaardig.

De StairDesigner is een tool die ongekend snel werkt door zijn inuitieve interface. Bovendien is deze eenvoudig in gebruik. Met minimale vakkennis kan men trappen ontwerpen en autonoom uit laten tekenen. De StairDesigner heeft enorme potentie in een markt die vraagt om gestandaardiseerde vrijheid!

"Een procesversneller waar je U tegen zegt! De engineering is zo gereed."

BIMfP

ready

Direct

gereed voor productie

Dé bron

voor productie

Volledig

parametrisch

"Raar dat we het altijd zo omslachtig hebben gedaan eigenlijk. De StairDesigner elimineert de bottleneck in onze planning."

De CADblanche StairDesigner is opgezet als plugin op Tekla Structures en is dus op elk moment aan te passen aan uw wensen en direct in te passen in het integrale BIM. Engineeren, modelleren en valideren is vrijwel niet meer nodig. De productiedata kan daarna geëxporteerd worden, waarbij we ook automatisch productietekeningen genereren! Hiermee voorkomt u werkvoorbereidingstijd en foutkansen die uw planning in de weg staan. De StairDesigner is revolutionair flexibel én snel in te zetten en komt uiteraard inclusief een traject om te zorgen dat de StairDesigner past bij uw productiemethodes en standaardisering. En ja… de wapening wordt ook gegenereerd! Ook die puzzel lossen wij graag voor u op.

CADblanche heeft door een intensieve constructieve samenwerking met Mombarg beton de StairDesigner ontwikkeld. Daarmee is het een tool geworden waar alle betrokken partijen trots op kunnen zijn!