AutoCasco

Het ontwikkelen en leveren van woningcasco’s is een specialisme dat relatief veel afstemming en engineering vergt.  Met de introductie van CADblanche AutoCasco behoort dit arbeidsintensieve proces tot het verleden. Of je nu in beton, hout, staal of een ander materiaal casco’s levert, CADblanche AutoCasco neemt enorm veel werk uit handen zonder daarbij aan creativiteit en flexibiliteit in te leveren. Binnen de randvoorwaarden van jouw bouwconcept zijn alle variaties snel te configureren. En dan hebben we het al snel over miljoenen tot miljarden opties! In Tekla zet CADblanche AutoCasco in enkele seconden jouw complete model neer en deze is desgewenst automatisch aan te vullen met productiegegevens. Dit betekent dus dat het model gevalideerd is en een perfecte datastructuur bevat.

"Alle business logica in één configurator. Hiermee kunnen we snel oplossingen genereren voor elke situatie."

Tijd

is geen issue meer

Volledig

parametrisch

Data

altijd op orde

Direct

gereed voor productie

"Naast een enorme efficientieboost leidt het toepassen van CADblanche AutoCasco ook tot een kwalitatief hoogwaardiger proces."

Een gevalideerd model van CADblanche AutoCasco maakt het exporteren naar productie direct mogelijk. Via de CADblanche ExportAll bijvoorbeeld kan je kiezen voor een exportroutine die documenten, files of datakoppelingen realiseert. Dit maakt het engineerings- en werkvoorbereidingsproces ontzettend simpel en goed controleerbaar. Met de CADblanche AutoCasco krijg je grip op je modeldata, lever je geen kostbare tijd meer in om te modelleren en wijzigingen door te voeren, voorkom je manuele controles en is jouw detaillering altijd up to date. Ervaar zelf het gemak van de CADblanche AutoCasco en laat ons jou overtuigen van de voordelen van autonoom engineeren!

CADblanche heeft door een intensieve constructieve samenwerking met Heembeton de CADblanche AutoCasco tool ontwikkeld. Daarmee is het een tool geworden waar alle betrokken partijen trots op kunnen zijn!