CADblanche Tools

CADblanche levert u enorme meerwaarde met CADblanche Tools. Ons team knappe koppen creeƫrt pro-actief gebruiksvriendelijke oplossingen met ongekende impact! U kunt altijd en overal direct kant en klare productiedata genereren. Wij genereren met onze Tools BIMfP modellen in open standaarden (IFC) of exporteren direct naar native software zoals Allplan, Revit en Tekla. Wist u dat CADblanche zelfs officieel Tekla Partner Program Member is? Handig als u innovatiegericht wilt produceren! Meer weten? Wij komen u graag een live demonstratie geven.

Tekla partner program member

RebarDesigner

De CADblanche RebarDesigner bespaart u enorm veel tijd en foutkans in het engineeringproces van wapeningsnetten en wapeningsstaven. Het resultaat is een BIMfP model dat direct gebruikt kan worden voor productiedoeleinden.

Bekijk tool

BrickDesigner

De CADblanche BrickDesigner rekent af met complexe baksteenconfiguraties en tijdrovende manuele modelleer- en productietechnieken. De BrickDesigner zal uw gewenste baksteenverdeling passend plaatsen in het productiemodel.

Bekijk tool

FloorDesigner

De CADblanche FloorDesigner is een enorm krachtige CAD-onafhankelijke applicatie voor het indelen van vloervelden met verschillende bouwconcepten zoals ribvloeren en kanaalplaten. De FloorDesigner verzorgt voor u de basis voor Industry 4.0 toepassingen.

Bekijk tool