CADblanche Tools

CADblanche levert u enorme meerwaarde met CADblanche Tools. Ons team knappe koppen creeërt pro-actief gebruiksvriendelijke oplossingen met ongekende impact! U kunt altijd en overal direct kant en klare productiedata genereren. Wij genereren met onze Tools BIMfP modellen in open standaarden (IFC) of exporteren direct naar native software zoals Allplan, Revit en Tekla. Wist u dat CADblanche zelfs officieel Tekla Partner Program Member is? Handig als u innovatiegericht wilt produceren! Meer weten? Wij komen u graag een live demonstratie geven.

AutoCasco

Met CADblanche AutoCasco modelleer je geheel autonoom complete casco’s van woonhuizen zonder enige specialistische constructieve kennis. Met CADblanche AutoCasco heeft u grip op uw datamodellen en Industry 4.0 toepassingen. U kunt direct produceren!

Bekijk tool

FloorDesigner

De CADblanche FloorDesigner is een enorm krachtige CAD-onafhankelijke applicatie voor het indelen van vloervelden met verschillende bouwconcepten zoals ribvloeren en kanaalplaten. De FloorDesigner verzorgt voor u de basis voor Industry 4.0 toepassingen.

Bekijk tool

ConfigurationPlatform

Door gebruik te maken van onze gespecialiseerde software en expertise in autonome engineering, worden in het online CADblanche ConfigurationPlatform geheel autonoom hoogwaardige ontwerpen gemaakt. Keer op keer uniek, efficiënt en foutloos. Direct klaar voor uw industrie 4.0 toepassingen.

Bekijk tool

StairDesigner

Met de CADblanche StairDesigner modelleert u direct gestandaardiseerde betonnen trappen op basis van uw productierandvoorwaarden. Alle mogelijke oplossingen zijn beschikbaar en worden gegenereerd in een vaste datastructuur, direct klaar voor productie!

Bekijk tool
CADblanche RoofDesigner

RoofDesigner

De RoofDesigner van CADblanche is dé autonome engineeringstool om uw prefab HSB dakconstructie te configureren en te produceren. Altijd vrijwel direct gevalideerde productiedata van een complexe dakconstructie in uw BIMfP!

Bekijk tool

InsulationDivider

In slechts enkele geautomatiseerde stappen genereert u middels ons krachtige CADblanche algoritme prefab isolatieobjecten voor uw woningproject. Deze gevalideerde BIMfP objecten zijn direct te gebruiken als input voor de nieuwste machinale productiemethoden.

Bekijk tool

BrickDesigner

De CADblanche BrickDesigner rekent af met complexe baksteenconfiguraties en tijdrovende manuele modelleer- en productietechnieken. De BrickDesigner zal uw gewenste baksteenverdeling passend plaatsen in het productiemodel.

Bekijk tool

ExportAll

De CADblanche ExportAll verzorgt voor u gegarandeerd eenduidige en traceerbare data exports richting productie. Geen menselijke fouten meer, geen nazoekwerk welke elementen al in productie zijn en iedereen werkt gegarandeerd conform hetzelfde proces. De ExportAll maakt het mogelijk.

Bekijk tool

RebarDesigner

De CADblanche RebarDesigner bespaart u enorm veel tijd en foutkans in het engineeringproces van wapeningsnetten en wapeningsstaven. Het resultaat is een BIMfP model dat direct gebruikt kan worden voor productiedoeleinden.

Bekijk tool

PIM2DOC

Automatisch eenduidige content genereren vanuit uw Product Informatie Management database, zonder tussenkomst van software van derden. Dat klinkt als een droom van elke toeleverancier in de bouw! Op basis van uw productinformatie kan de PIM2DOC van CADblanche geheel autonoom content genereren.

Bekijk tool