CADblanche Tools

CADblanche levert u enorme meerwaarde met CADblanche Tools. Ons team knappe koppen creeërt pro-actief gebruiksvriendelijke oplossingen met ongekende impact! U kunt altijd en overal direct kant en klare productiedata genereren. Wij genereren met onze Tools BIMfP modellen in open standaarden (IFC) of exporteren direct naar native software zoals Allplan, Revit en Tekla. Wist u dat CADblanche zelfs officieel Tekla Partner Program Member is? Handig als u innovatiegericht wilt produceren! Meer weten? Wij komen u graag een live demonstratie geven.

Tekla partner program member

PIM2DOC

Automatisch eenduidige content genereren vanuit uw Product Informatie Management database, zonder tussenkomst van software van derden. Dat klinkt als een droom van elke toeleverancier in de bouw! Op basis van uw productinformatie kan de PIM2DOC van CADblanche geheel autonoom content genereren.

Bekijk tool

ExportAll

De CADblanche ExportAll verzorgt voor u gegarandeerd eenduidige en traceerbare data exports richting productie. Geen menselijke fouten meer, geen nazoekwerk welke elementen al in productie zijn en iedereen werkt gegarandeerd conform hetzelfde proces. De ExportAll maakt het mogelijk.

Bekijk tool

RebarDesigner

De CADblanche RebarDesigner bespaart u enorm veel tijd en foutkans in het engineeringproces van wapeningsnetten en wapeningsstaven. Het resultaat is een BIMfP model dat direct gebruikt kan worden voor productiedoeleinden.

Bekijk tool

FloorDesigner

De CADblanche FloorDesigner is een enorm krachtige CAD-onafhankelijke applicatie voor het indelen van vloervelden met verschillende bouwconcepten zoals ribvloeren en kanaalplaten. De FloorDesigner verzorgt voor u de basis voor Industry 4.0 toepassingen.

Bekijk tool

StainCreator

Dé tool met een knipoog, realeasedatum 1 april. Een digitale bouwtekening mét koffievlekken! Een opgave die we bij CADblanche voor u hebben opgelost.

Bekijk tool