ConfigurationPlatform

De mogelijkheden van het revolutionaire CADblanche ConfigurationPlatform worden opgemerkt door de maakindustrie en bouwgerelateerde bedrijven. Door gebruik te maken van onze gespecialiseerde software en expertise in engineering, worden geheel autonoom hoogwaardige ontwerpen gemaakt. Keer op keer uniek, efficiënt en foutloos, klaar voor industrie 4.0 toepassingen. We onderscheiden drie elementen in het CADblanche ConfigurationPlatform. De online ProjectManager waarin u uw configuraties altijd en overal beheert, de onzichtbare AutoGenerator welke autonoom uw engineering verzorgd en de OutputModules die uw BIMfP omzetten in concrete documenten of bestanden die u direct kunt downloaden. Hiermee creëert CADblanche voor alle mogelijke situaties  een BIMfP model die klaar is voor productie. En dat zonder tussenkomst van manuele handelingen! Het managen van uw configuraties en het downloaden van export bestanden doet u in de online ProjectManager. Deze is altijd en overal online beschikbaar.

Het ConfigurationPlatform is per definitie geschikt voor werkvoorbereiders en engineers bij prefab leveranciers die altijd maatwerk objecten leveren vanuit een gestandaardiseerd bouwconcept. Denk hierbij aan keerwanden, putten, funderingen, kozijnen, dorpels, bouwelementen, bruggen, straatmeubilair etc. De mogelijkheden zijn legio!

"Wanneer de AutoGenerator mijn ontwerp aan het realiseren is, configureer ik online alvast mijn volgende object."

100%

eenduidige data

Enorme

tijdswinst

100%

Autonoom

Altijd

gevalideerde data

"Ik heb nu mijn orders in no-time voorzien van correcte maatwerk documentatie."

De AutoGenerator mogen we het onzichtbare slimme hart van het CADblanche Platform noemen. Hier worden alle gegevens uit de ProjectManager verzameld in een centrale database, waarna er BIM for Production modellen gegenereerd kunnen worden middels onze krachtige algoritmes. Door het eenduidig opbouwen van modellen en het matchen van de daarbij behorende metadata is er een BIMfP gegenereerd waarin alle informatie op de juiste plaats is weergegeven. Hoeveel configuraties u omzet in een BIMfP is niet van belang, altijd zal het model van dezelfde kwaliteit zijn. Dit is een noodzakelijke solide basis voor de CADblanche output modules. Uw geduld wordt niet langer op de proef gesteld.

Vanuit de automatisch gegenereerde BIMfP uit de AutoGenerator bestaat de mogelijkheid om output modules te koppelen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld lijsten voor hoeveelheden, tekeningen voor klanten of productie, een CO2 calculatie, machineaansturingen maar ook toepassingen op het gebied van Virtual- en Augmented Reality. Deze output modules zijn los verkrijgbaar en eventueel aan te passen naar uw specifieke wensen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of een demonstratie.