InsulationDivider

Elk project opnieuw vergt het menselijke inspanning om de afstemming tussen constructieve wandelementen, metselwerk en isolatie zo optimaal mogelijk te dirigeren. Dit is een vrij intensief proces en tijdrovend voor veel aannemers en toeleveranciers in de bouw.  CADblanche heeft voor de realisatie van een optimale isolatie-element verdeling een krachtige tool ontwikkeld die aansluit bij de productiemethode van de isolatieleverancier. Dit is de InsulationDivider.

Middels het CAD-onafhankelijke algoritme van de InsulationDivider wordt voor elke constructieve situatie een optimale verdeling van isolatielelementen vervaardigd. Hierbij worden digitale elementen vervaardigd die gebruikt kunnen worden in het verdere realisatieproces. Het BIMfP bevat dus gegarandeerd de juiste én meest optimale oplossing voor uw isolatievraagstuk. Daar worden wij, de aannemer én de toeleveranciers erg blij van!

"De InsulationDivider is onmisbaar in ons engineeringsproces en sluit aan op de data-behoefte van de leverancier."

Dé bron

voor machineaansturing

100%

foutloze data

Enorme

tijdsbesparing

Altijd

een passende oplossing

"Interactie tussen prefab wanden én een constructief berekende ankerverdeling per blok wordt meegenomen."

Het gebruik van de InsulationDivider vereist enige parametrische standaardisatie. Waar nodig helpt #TeamCADblanche u om deze standaardisatie van uw bouwconcept te specificeren. We weten qua techniek immers waar we het over hebben en staan u hierin graag bij. De InsulationDivider past perfect binnen onze range aan krachtige en flexibele CADblanche tools die in de bouw worden gebruikt. De CADblanche visie op isolatie standaardisatie is middels de InsulationDivider vertaald in een concreet bruikbare tool die aansluit bij de kunde en kennis van de leverancier.

De InsulationDivider is zo opgezet dat het de gebruiker helpt een eenduidig proces te volgen. Een eenvoudig geautomatiseerd stappenplan resulteert in een gevalideerde oplossing, “ready for production”. Dit betekent dat de machines aangestuurd kunnen worden met de informatie die de gegenereerde digitale objecten bevatten. De InsulationDivider leidt dus tot minder afstemming in de werkvoorbereiding, een snellere productietijd en een optimaal materiaalgebruik.

CADblanche heeft door een intensieve constructieve samenwerking met Spaansen de InsulationDivider ontwikkeld. Daarmee is het een tool geworden waar alle betrokken partijen trots op kunnen zijn!